Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Lichid servo 354 ml st00204en, STP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2611 lei Lei
Brand
IMP-711530020436
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Lichid servo 354 ml st00204en, STP

Avantaje
Protejeaza impotriva uzurii si a defectiunii pompei
Se toarna la temperature sub zeroSistemul de servodirectie STP protejeaza sistemul de servodirectie impotriva uzurii si defectiunilor pompei. Formula contine o componenta anti-uzura/antioxidant care ajuta la protejarea sistemului de servodirectie impotriva uzurii din cauza frecarii.

Aceasta componenta ajuta, de asemenea, la protejarea lichidului insusi de defectare din cauza oxidarii. Oxidarea poate afecta negativ viscozitatea unui lubrifiant si poate duce la formarea de namoluri si alte depuneri.

Aceste depuneri pot infunda orificii mici, ceea ce poate conduce la defectarea pompei. Lichidul pentru servodirectie STP este, de asemenea, formulat cu un inhibitor de coroziune pentru a preveni coroziunea partilor metalice.

In plus, Lichidul pentru servodirectie STP contine un inhibitor de spuma pentru a preveni imprastierea aerului in fluid, care poate duce la uzura partilor in miscare, functionarea ineficienta a pompei si, in cele din urma, poate conduce la defectarea pompei.

Indicatii
Cu motorul oprit, stergeti capacul pompei de umplere a rezervorului de servodirectie si scoateti capacul.
Adaugati lichidul de servodirectie STP pana la nivelul specificat.
Nu umpleti peste masura. Pentru a elimina recipientul, infiletati strans capacul pe sticla goala si aruncati-l in cosul de gunoi sau reciclati-l.

Descarca Fisa tehnica Lichid servo 354 ml st00204en, STP

Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP (SEAP)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura