Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Aditiv curatare sistem combustibil benzina 400ml 50400en STP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9315 lei
Brand
IMP-5020144800866
Pe stoc
Da
Descriere
Curatare sistem combustibil benzina 400ml 50400en, STP
Curatator Sistem de Combustibil Complet este aditivul de combustibil STP cel mai avansat pentru motoare de benzina.

Un singur tratament va ajuta la restaurarea sistemului de combustibil al autovehiculului la conditii de functionare optime prin indepartarea depunerilor din intregul sistem de combustibil, inclusiv injectoare, carburatoare, supape de introducere, camere de ardere, ghidaje si porturi supape, chiulase, capete piston. Se poate utiliza in conditii de siguranta pentru convertori catalitici.

Produsul utilizat in mod regulat ajuta la:
- curatarea si conditionarea intregului sistem de combustibil, eliminarea demarajelor grele si solicitarea motorului, fara zgomote de motor, reducerea solicitarii de octan, restaurarea puterii pierdute, reducerea ezitarii, reducerea emisiei prin exploatare

INSTRUCTIUNI: Adaugati continutul integral direct in rezervorul diesel plin. O sticla (400 ml) este utilizata pentru tratarea a 50-60 litri de combustibil. A nu se utiliza mai mult de 4000 mile / 6000 km si a nu se utiliza in autovehicul nou pana la minim 4000 mile / 6000 km. Nu contine alcool. Se poate utiliza in conditii de siguranta cu alti aditivi STP.

Daunator: poate provoca afectiuni ale plamanilor in caz de inghitire. Inhalarea aburilor poate cauza somnolenta si ameteala. Daunator pentru organisme acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung in mediul acvatic. Expunerea repetata poate cauza uscarea sau exfolierea pielii.

A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de inghitire, nu provocati vomitarea: cereti imediat sfatul medicului si aratati ambalajul sau eticheta.
Contine cherozina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura