Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Aditiv curatator injectoare benzina 200ml 53200en, STP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3126 lei Lei
Brand
IMP-5020144800538
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Curatator injectoare benzina 200ml 53200en, STP
Ajuta la recastigarea puterii si acceleratiei.
Curata injectoarele infundate printr-o singura umplere de rezervor.

Curatator cu putere speciala, super concentrata, special creata pentru a indeparta depunerile din sistemul de injectie - benzina, prin care se pierde puterea. Un singur tratament ajuta la desfundarea injectoarelor, dizolvand rapid depunerile in vederea imbunatatirii randamentului. Se poate utiliza in conditii de siguranta pentru convertori catalitici.

STP CUR???TOR INJECTOR COMBUSTIBIL utilizat in mod regulat ajuta la: recastigarea puterii si acceleratiei , indepartarea depunerilor tari, curatarea si conditionarea sistemului de livrare combustibil, reducerea consumului de benzina, reducere emisiei prin exploatare.

INSTRUC?IUNI: Adaugati continutul integral direct in rezervoru de benzina plin. O sticla de 200 ml este utilizata pentru tratarea a 40-50 litri de combustibil de benzina. Pentru rezultate mai bune utilizati la fiecare 3000 mile / 5000 km. Se poate utilize in conditii de siguranta cu alti aditivi STP.

Daunator: poate provoca afectiuni ale plamanilor in caz de inghitire. Daunator pentru organisme acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung in mediul acvatic. Expunerea repetata poate cauza uscarea sau exfolierea pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inhala aburii. Evitati contactul cu pielea si ochii. Acest material si ambalajul acestuia va fi inlaturat in conditii de siguranta. In caz de inghitire, nu provocati vomitarea: cereti imediat sfatul medicului si aratati ambalajul sau eticheta.

Contine cherozina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura