Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Aditiv curatare combustibil Diesel 400ml 65400en, STP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8514 lei Lei
Brand
IMP-5020144800873
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Curatare combustibil Diesel 400ml 65400en, STP
Curatator Sistem de Combustibil Complet este aditivul de combustibil STP cel mai avansat pentru motoarele diesel.

Un singur tratament va ajuta la restaurarea sistemului de combustibil al autovehiculului, rezultand conditii de functionare optime prin indepartarea depunerilor din intregul sistem de combustibil prin care motorul isi pierde puterea. Este ideal pentru toate tipurile de motor diesel, inclusiv DI, IDI si sisteme Common Rail. Se poate utiliza in conditii de siguranta pentru convertori catalitici.

STP CURATATOR SISTEM DE COMBUSTIBIL COMPLET utilizat in mod regulat ajuta la: curatarea si conditionarea intregului sistem de combustibil, restaurarea puterii pierdute imbunatatirea demarajului, economisirea de combustibil, reducerea uzurii de motor, reducerea emisiei prin exploatare si a fumului, prevenirea de blocaj filtru si prelungirea duratei de viata a sistemului de combustibil.

INSTRUCTIUNI: Adaugati continutul integral direct in rezervorul diesel plin. O sticla (400 ml) este utilizata pentru tratarea a 50-60 litri. A nu se utiliza mai mult de 4000 mile / 6000 km si a nu se utiliza in autovehicul nou pana la minim 4000 mile / 6000 km. Nu contine alcool. Utilizare in conditii de siguranta cu alti aditivi STP.

Poate provoca afectiuni ale plamanilor in caz de inghitire. Daunator pentru organisme acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung in mediul acvatic. Pericol de explozie in caz de incalzire prin inchidere. Expunerea repetata poate cauza uscarea sau exfolierea pielii.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza manusi adecvate. In caz de inghitire cereti imediat sfatul medicului si aratati ambalajul sau eticheta.
Contine cherozina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura