Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Aditiv pentru curatirea filtrului de particule 200 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2367 lei
Brand
IMP-5020144800880
Pe stoc
Da
Descriere
Aditiv pentru curatirea filtrului de particule 200 ml 66200en, STP

Aditivul STP 66200EN este special fabricat pentru a curata filtrele de particule diesel infundate. Extinde durata de viata a motorului fara demontarea manuala, reduce emisiile de funingine.

Mod de utilizare: se toarna in rezervorul plin (50-60l) intregul flacon la fiecare 3000km. Daca lumina de avertizare este aprinsa, adaugati in rezervorul de combustibil pentru a permite eliminarea funinginelor. Tratamentele repetate pot fi necesare pentru a asigura o curatare suficienta pentru filtrele profund infundate. Se poate utiliza in conditii de siguranta cu alti aditivi STP. DPF este potrivit pentru: motoare diesel standard cu filtru de particule diesel montate sau retro. Nu este recomandata pentru camioanele grele.

Atentie: poate fi mortal in caz de inghitire si in cazul patrunderii in caile respiratorii. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. In caz de inghitire apel ati imediat centrul de detoxificare sau medicul. Nu provocati vomitarea. Aruncati continutul/ ambalajul in conformitate cu reglementarile locale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura