Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Alcooltest Drager Alcotest 5000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

245875 lei Lei
Brand
DRG-8327704
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Alcooltest Drager Alcotest 5000

Alcooltestul Drager Alcotest 5000 este un tester de alcool profesionist pentru detectarea prezentei alcoolului in aerul expirat. Aparatul permite sa efectuati numeroase teste in cel mai scurt timp.

Palnia sa speciala reduce la minim refluxul de aer expirat, prevenind riscul de infectie de la subiecti testati anterior.

Cu Drager Alcotest 5000, puteti testa pana la 12 persoane pe minut pentru a afla daca au consumat alcool sau nu. Recomandat pentru profesionistii din politie si de securitate privata, care testeaza un numar mare de persoane intr-un interval scurt de timp prezinta o provocare majora: de exemplu, in timpul operatiunilor la scara larga, controalele de intrare la locul de munca, stadioane, punctele de intrare in transportul public si verificarile de securitate la aeroport.

In cazul unui rezultat pozitiv al testului, nivelurile exacte ale alcoolului pot fi masurate prin retestarea subiectului cu un aparat Drager Alcotest 5820; Alcotest 6820 sau Alcotest 7510.

Testul de alcool are loc fara a fi nevoie de contactul cu corpul subiectului. Nu este nevoie sa atasati si detasati mustiucurile, deoarece pentru efectuarea testelor subiectii trebuie pur si simplu sa sufle intr-o palnie. Cu design-ul sau unic, aceasta palnie speciala Drager Alcotest 5000 previne refluxul aerului expirat al subiectului fara sa existe riscul unei inhalari a oricarui agent patogen de la testele anteriore.

CONTINUT PACHET

Alcooltest Drager Alcotest 5000

3 baterii tip AA

3 palnii

Certificat de calibrare

Produsul se livreaza insotit de un Certificat de Calibrare care atesta functionarea in parametri. Daca se doreste si emiterea unui Certificat de Etalonare metrologica, acesta se achizitioneaza separat.

*Imaginile produsului sunt cu caracter informativ si pot contine detalii si accesorii care nu sunt incluse in pachet sau pot exista variatii de nuanta intre imagini si produsul real. Acestea nu creeaza obligatii contractuale comerciantului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura