Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Detector portabil monogaz - Drager Pac 6500 O2 - Oxigen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

167539 lei Lei
Brand
DRG-8326332
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Detector portabil monogaz - Drager Pac 6500 O2 - Oxigen Detectorul monogaz robust Drager Pac 6500 este. fiabil pentru conditii dificile. Detectorul mono-gaz, masoara in mod rapid si precis O2 - Oxigen. Timpul de raspuns redus si o baterie puternica asigura de asemenea siguranta.

Utilizarea:
- pentru monitorizarea personala a aerului
- detectarea oxigenului
- durata de utilizare nelimitata

Termen de livare aproximativ 2 saptamani.

Va puteti baza pe Drager Pac 6500: detectorul mono-gaz, avertizeaza impotriva concentratiilor puternice de oxigen cu precizie si fiabilitate.

Senzori.
Senzori puternici cu un timp de raspuns foarte redus t-90 asigura reactii rapide. Pac 6500 este versatil datorita domeniului de masurare mare.

Lumina de avertizare.
D-light indica daca functionalitatea dispozitivului a fost testata si daca acesta este pregatit pentru utilizare. Carcasa este, de asemenea, proiectata tinand cont de siguranaa dvs.: fiecare varianta de senzor a detectorului Drager Pac 6500 prezinta o codificare clara, vizibila prin culori, reducand, astfel, la minimum eventualele erori.

Pac 6500 poate rezista chiar si la conditii extreme. In functie de senzor, acesta poate rezista la temperaturi intre -40C si 55C si presiuni ale aerului intre 700 si 1.300 mbari.

Un filtru cu membrana protejeaza senzorul impotriva materiilor straine, precum praf si lichide. Carcasa rezistenta la soc si la substante chimice indeplineste cerintele specificate in clasificarea standard IP68.

Afisajul mare este fara cuvinte si indica in mod clar concentratia gazului respectiv. Alte informatii importante, precum capacitatea bateriei, sunt de asemenea afisate. Iluminarea puternica de fundal asigura lizibilitatea tuturor valorilor in intuneric.

?Daca Drager Pac 6500 masoara concentratii periculoase de gaze, acesta declanseaza o alarma cu vibratii, sonora, vizuala si perceptibila. Doua LED-uri luminoase, intermitente pe partea de sus si de jos a dispozitivului asigura faptul ca alarma este usor vizibila din toate partile. Semnalul acustic atinge un volum de 90 dB. Displayul poate afisa concentratia maxima masurata la orice moment dat. Alarmele anterioare inregistrate pot fi de asemenea recuperate ulterior chiar daca acestea au fost confirmate.

Functie de inregistrare in jurnal a datelor si evenimentelor pentru analize si rapoarte
Drager Pac 6500 inregistreaza in jurnal concentratii si evenimente impreuna cu datele si orele. Datele pot fi incarcate pe un PC printr-o interfata si de acolo pot fi procesate suplimentar.

Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP (SEAP).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura