Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Detector portabil monogaz - Drager Pac 8000 PH3 - Fosfina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

361096 lei Lei
Brand
DRG-8326355
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Detector portabil monogaz - Drager Pac 8000 PH3 - Fosfina Acest detector monogaz, personal cu durata de viata nelimitata, este un instrument fiabil si precis, care detecteaza concentratiile periculoase a 29 de gaze diferite.

Livrarea se va face in aproximativ 2 saptamani.

Utilizare:
- pentru monitorizarea personala a aerului
- detectarea a 29 de gaze diferite - Fosfina
- nelimitat in functionare

Va puteti baza pe Drager Pac 8000 pentru rezultate fiabile, precise la orice moment chiar si in conditii extreme. Senzorii nostri performanti cu un timp de raspuns redus t-90 asigura reactii rapide. Pe langa alarmele standard, puteti defini praguri de alarma suplimentare pentru TLV si STEL.

TLV = Valori limita pentru opt ore, STEL = Limita de expunere pe termen scurt.

Pac 8000 poate fi prevazut cu senzori pentru Fosfina (PH3)

Drager Pac 8000 are performante deosebit de bune in ceea ce priveste detectarea diferitelor gaze speciale:0-200ppm si 5 / 10 ppm

Pac 8000 poate rezista si in conditii extreme. Senzorii pot tolera presiuni de aer cuprinse intre 700 si 1.300 mbar. Filtrul protejeaza senzorul impotriva materiilor straine, precum praf si lichide. Carcasa rezistenta la soc si la substante chimice indeplineste cerintele specificate in clasificarea standard IP68.

D-light indica daca functionalitatea detectorului a fost testata si ca acesta este pregatit pentru utilizare. Carcasa este, de asemenea, proiectata tinand cont de siguranta dvs.: fiecare varianta de senzor a detectorului Drager Pac 8000 prezinta o codificare clara, bine vizibila prin culori, reducand, astfel, la minimum eventualele erori.

Afisajul mare este cu pictograme si indica in mod clar concentratia gazului respectiv. Alte informatii importante, precum unitatea de masura si capacitatea bateriei, sunt de asemenea afisate. Iluminarea de fundal puternica asigura faptul ca toate valorile pot fi citite clar pe intuneric.

Daca Drager Pac 8000 masoara concentratii periculoase de gaze, acesta declanseaza o alarma cu vibratii, o alarma sonora, si una vizuala observabila. Doua LED-uri luminoase, intermitente pe partea de sus si de jos a dispozitivului asigura faptul ca alarma este usor vizibils din toate partile. Semnalul acustic atinge un volum de 90 dB. Displayul poate afisa concentratia maxima masurata la orice moment dat. Alarmele anterioare inregistrate pot fi de asemenea recuperate ulterior chiar daca acestea au fost confirmate.

Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP (SEAP)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura