Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

PH-metru pentru piele - HI99181 cu Certificat de etalonare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

396391 lei Lei
Brand
HNN-HI99181
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
PH-metru pentru piele - HI99181 cu Certificat de etalonare

Caracteristici:
Rezistent la apa - HI99181 este un metru impermeabil clasificat IP67 pentru imersie in pana la un metru de apa timp de 30 de minute.

Calibrarea automata - Calibrarea in unu sau doua puncte este automata cu doua seturi de solutii selectabile.

Compensarea automata a temperaturii - Un senzor de temperatura integrat permite compensarea automata a temperaturii masuratorilor de pH.

Verificarea senzorului - Utilizand intervalul pH-mV, utilizatorul poate verifica starea senzorului. La temperatura camerei (25 C / 77 F) citirea trebuie sa fie de +/- 30 mV la pH 7,01 si mai mare de 150 mV diferenta intre pH 7,01 si 4,01.

Afisaj LCD pe mai multe niveluri - LCD-ul pe doua niveluri afiseaza citirea pH-ului si a temperaturii, impreuna cu indicatorii pentru stabilitatea citirii, procentajul bateriei si starea sondei.

Indicatorul pentru starea sondei - Indicatorul de stare a sondei se bazeaza pe deplasarea si panta caracteristica a electrodului.

Sistemul de prevenire a erorilor bateriei - Contorul se va opri automat daca nu exista suficienta energie pentru a obtine o masuratoare precisa.

Indicator de viata a bateriei - Nivelul procentual al bateriei este afisat la pornire alertand utilizatorul la energia ramasa din acumulator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura