Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Termohigrometru - TempU 03 + certificat de etalonare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49763 lei Lei
Brand
MET-03
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Termohigrometru - TempU 03 + certificat de etalonare TempU 03 Inregistrator de temperatura si umiditate cu raport automat PDF

Inregistratorul de date TempU 03 automat de temperatura si umiditate compatibil PDF este proiectat pentru utilizari multiple. Dispozitivul este in general utilizat pentru a monitoriza datele de temperatura si umiditate ale alimentelor, farmaceutice, produse chimice, produse in timpul depozitarii si transportului. Containere frigorifice, camioane frigorifice, cutii de distribuire frigorifice, depozitare la rece, etc..

Va ajuta sa imbunatatiti calitatea produselor si serviciilor prin inregistrarea temperaturii si umiditatii ambiante in toate verigile lantului frigorific de depozitare si logistica, camere de hotel, laboratoare si multe altele.

Scala larga de masurare (-30 / 60), (0 / 100 % RH). ), Va satisface toate nevoile dvs. cu sensibilitatea sa mare si memoria mare de date. Dupa ce masuratorile sunt finalizate, este adaugat la computer fara niciun driver si genereaza automat rapoarte PDF.

Distanta de masurare este de 3 m.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura