Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Ulei ayuto Mol Dynamic Moto 4T Scooter 10W-40 1litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3308 lei Lei
Brand
IMP-9536
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ulei ayuto Mol Dynamic Moto 4T Scooter 10W-40 1litru

Mol Dynamic Moto 4T Scooter 10W40 este un ulei cu performanta ridicata, destinate sa asigura o protectie corespunzatoare celor mai moderne motoare de scutere.

Datorita continutului de aditivi de ultima generatie, MOL Dynamic Moto 4T Scooter 10W40 ofera o rezistenta excelenta la incarcari dinamice, ca de exemplu fortele de forfecare care apar in motor, in cutia de viteze si in ambreiajele umede.

Alaturi de protectia excelenta impotriva uzurii, MOL Dynamic Moto 4T Scooter 10W40 asigura un grad ridicat de curatenie a punctelor cele mai vulnerabile din camera de combustie (canelurile inelare ale pistonului), ca si pentru conductele de ulei sau pentru radiatorul pentru ulei.

Uleiul de motor MOL Dynamic Moto 4T Scooter 10W40 asigura caracteristici optime de frecare pentru motocicletele prevazute cu ambreiaje umede, incetinind procesul natural de uzura a ambreiajului, desi se asigura adecvata conversie a momentului de torsiune.

Acest fapt face posibila schimbarea rapida a vitezei, fara socuri in cutia de transmisie.
Uleiul MOL Dynamic Moto 4T Scooter 10W40 poate fi utilizat fara limitari la ungerea motoarele in patru timpi ale motocicletelor, cu sau fara catalizator. Produsul corespunde nivelurilor de performanta impuse de cei mai multi dintre producatori. MOL Dynamic Moto 4T Scooter 10W40 este recomandat in special pentru cele mai noi tipuri de motoare, dar poate fi utilizat si in cazul celor cu un numar mare de kilometri rulati. MOL Dynamic Moto 4T Scooter 10W40 constituie alegerea perfecta pentru motoarele in 4 timpi ale scuterelor si mopedelor. Ofera confortul schimbarii usoare a vitezelor si elimina patinarea ambreiajului.

Beneficii cheie:
Ulei destinat motoarelor in 4 timpi ale scuterelor
Capacitate mare de preluare a sarcinii
Poate fi utilizat si pentru motoarele altor tipuri de motociclete
Trimite mesaj
Din Gura in Gura