Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Ulei auto Mol Dynamic Moto 2T 1litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3959 lei Lei
Brand
IMP-7892
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ulei auto Mol Dynamic Moto 2T 1litru

Uleiul sintetic pentru motoare in 2 timpi Mol Dynamic Moto 2T este un produs de calitate foarte ridicata, ce indeplineste cele mai stricte norme de performanta ale producatorilor europeni si japonezi.

Datorita caracteristicilor sale de stabilitate termica, specifice uleiurilor sintetice, produsul MOL Dynamic Moto 2T asigura lubrifierea adecvata motoarelor in 2 timpi cu putere specifica mare, racite cu aer, prevenind formarea depunerilor si a uzurii, pentru partile componente ale acestora.

Ca urmare a efectului corespunzator de curatare, se previne scurt-circuitarea bujiilor si intarzie blocarea orificiilor tevii de esapament.

De asemenea, prin mentinerea curateniei partilor motorului supuse sarcinilor mari (pistoane si inelele acestora), se va asigura marirea duratei de viata a motorului.
Prin utilizarea acestui produs, se asigura reducerea emisiilor de fum si a substantelor periculoase, ce rezulta la functionarea motoarelor in 2 timpi.

Datorita compozitiei sale (uleiuri sintetice de baza, speciale, si un pachet complex de adiivi), uleiul MOL Dynamic Moto 2T asigura lubrifierea sigura si curatenia interna pentru motoarele in 2 timpi, chiar si in cazuri de operare sau climat extreme.

Este special recomandat pentru :
- motoarele in 2 timpi ale motocicletelor de mare putere
- motoarele in 2 timpi ale scuterelor sau mopedelor, atat a celor de ultima generatie, cat si a celor de productie mai veche
- motoarele de mare viteza, in 2 timpi, racite cu aer, ale echipamentelor de gradinarit : sape rotative, utilaje de tuns iarba; cositoarelor mecanice; ferastraielor mecanice; generatoarelor de curent.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura