Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Laveta auto microfibra glass 40x40cm, Carmax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

896 lei Lei
Brand
IMP-5949042300646
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Laveta microfibra glass 40x40cm, Carmax
Laveta microfibra Carmax pentru parbriz 40 x 40cm

Laveta microfibra pentru parbriz (geam) ofera cea mai buna actiune de curatare pentru ferestrele vehiculului dumneavoastra. Textura ultra fina curata ferestrele, fara striatii protejand in acelasi timp sticla de la zgarieturi. Aceasta laveta de lustruire este accesoriul perfect pentru curatirea ferestrele masinii.

Recomandari de utilizare: microfibra este un material realizat din poliester si poliamida.Poliester este eficient pentru curatare, poliamida este o fibra absorbanta care asigura uscare rapida. Fiecare componenta microscopice de microfibra a fost creat astfel incat milioane de carlige mici care atrag si absorb mizeria si murdaria, fara a deteriora suprafata. Utilizare uscat: carpa din microfibra utilizeaza electricitatea statica pentru curaterea suprefetelor, fara chimicale. Utilizati umed (nu ud) pentru a curata murdaria incapatanata lasand o suprafata fara dungi, fara produse chimice.
Ingrijire recomandata: Atunci cand devin murdare se spala manual sau in masina de spalat in apa fierbinte (la 90 C) si de a folosi doar o treime din cantitatea normala de detergent de uz casnic.

NU folositi balsam. NU folositi inalbitor.Se usuce in mod natural.
Caracteristici: microfibra unica. Fara scame si baleiaj. Moale, bland fara zgarieturi.
Fara substante chimice.

Da masinii un aspect de showroom Gama noastra completa de produse de inalta calitate de ingrijire auto este special conceput pentru a face mai rapid si mai usor pentru tine de a mentine masina intr-o stare de showroom - atat in interiorul cat si in afara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura