Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Laveta sintetica microfibra 58x49cm, Carmax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5215 lei Lei
Brand
IMP-5949042300585
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Laveta sintetica microfibra 58x49cm, Carmax
Laveta din piele sintetica Carmax, super absorbanta, 58 x 49cm

Cea mai avansata solutie de curatat: extrem de absorbanta. Usuca fara a lasa urma . Lavabila si in masina de spalat. Ramane moale in stare uscata.

Instructiuni de utilizare: Se spala masina cu apa pentru a elimina mizeria si murdaria. Se spala cu atentie vehiculul pentru a elimina toate mizeria si murdaria (folosind o manusa Carmax microfibra Noodle ? Wash Mitt). Clatiti in mod repetat carpa cu apa curata pentru a indeparta murdaria si particule (pentru a preveni zgarierea suprafetei ).

Instructiuni pentru ingrijire: Dupa utilizare, spalati-l bine de mana sau cu masina de spalat. A nu se folosi inalbitor. Nu folositi balsam. Se clateste bine cu apa curata si se lasa la uscata pentru urmatoarea utilizare

Gama noastra completa de produse de ingrijire auto de inalta calitate este special conceputa pentru a face intretinerea masinii (aspect de showroom) mai rapida si mai usoara pentru tine - atat in interior cat si exterior.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate de la laveta din piele sintetica va recomandam sa spalati mai intai vehicul cu produsul Carmax manusa microfibra Noodle ? Wash Mitt (se vinde separat).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura