Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Dispenser semi automat acoperitori pantofi clema T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24098 lei Lei
Brand
MEDR-DE100
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dispenser semi automat acoperitori pantofi clema T

Dispenser semi automat acoperitori cu clema T + 100 acoperitori cadou

Dispenserul semi automat de acoperire a pantofilor functioneaza pe baza unui mecanism cu arc, deci nu este nevoie sa il conectati la sursa de alimentare pentru a fi utilizat. Acesta va elibera automat un acoperitor in jurul pantofului cand pozitionati piciorul in centrul dispenserului si apasati cu mijlocul talpii pantofului. Va acoperi rapid si eficient pantofii dvs..

Perfect pentru acasa, birou, laborator, supermarket, ateliere fara praf, sali de expozitii si alte locuri care au nevoie de dispenserul de acoperitori pantofi de unica folosinta. Mentine podeaua curata si ingrijita, astfel incat nu trebuie sa curatati podeaua in fiecare zi.

CARACTERISTICI

Material: ABS

Dimensiuni: 42x22x13 cm

Capacitate: 60 bucati acoperitori

Fabricat din ABS premium, cu arc ingrosat, fund anti-alunecare si carlige stabile care au sporit durabilitatea si stabilitatea.

Acoperitorii se instaleaza in dispenser incepand cu colturile opuse fiecarei parti, in niciun caz nu se recomanda instalarea pachetului de acoperitori in sensul acelor de ceasornic sau invers. Va rugam sa executati instalarea acestora conform cu ordinea mentionata in imaginea secundara a produsului.

Pentru acest produs se potrivesc acoperitorii pentru dispenser cu clema T de la codul MEDR-JT100

PACHETUL CONTINE:

1 x Dispenser semi automat

1 x Pachet 100 acoperitori pentru dispenser cu clema T

*Imaginile produsului sunt cu caracter informativ si pot contine detalii si accesorii care nu sunt incluse in pachet sau pot exista variatii de nuanta intre imagini si produsul real. Acestea nu creeaza obligatii contractuale comerciantului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura