Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Foarfeca chirurgicala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1533 lei Lei
Brand
MDF-FC-300
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Foarfeca chirurgicala este un instrument chirurgical vital, cu o gama larga de aplicatii in procedurile chirurgicale.

Foarfeca chirurgicala utilizata pentru sectionarea planurilor (baza foarfecelui) si pentru disectia acestora (varful foarfecelui).

Este utila in taierea organelor, disectia tesuturilor, precum si taierea si indepartarea bandajelor.

Foarfecele chirurgicale sunt fabricate in diverse modele, forme si lungimi pentru a se potrivi la procedura chirurgicala dorita.

Foarfecele chirurgicale drepte sau curbe, cu varful bont sau ascutit au lungimi diferite, in functie de profunzimea la care este utilizata.

Foarfeca chirurgicala este fabricata din otel inox Japonia de foarte buna calitate.

Foarfecele sunt livrabile in mai multe dimensiuni si varfuri.

Marimi: 14,0 cm; 17,5 cm; 20,0 cm

Forma varfuri:

dreapta - cu varf bont/bont

dreapta - cu varf ascutit/bont

dreapta - cu varf ascutit/ascutit

curba - cu varf bont/bont

curba - cu varf ascutit/bont

curba - cu varf ascutit/ascutit

Pentru a preveni contactarea de infectii, prima si cea mai importanta regula este aceea referitoare la sterilizarea instrumentarului. Dupa fiecare utilizare este necesara sterilizare concomitent cu verificatarea eficacitatii procesului de sterilizare dovedita prin teste pentru fiecare ciclu de sterilizare.

Sterilizarea este eliminarea tuturor microorganismelor de pe instrumentele medicale care vin in contact cu ranile deschise, lichidele corporale si mucoasele. Este de la sine inteles ca instrumentele chirurgicale sunt dispozitive care necesita sterilizare regulata dupa fiecare utilizare.

Toate etapele care sunt obligatorii pentru efectuarea unei sterilizari corecte sunt indicate in ?Ordin nr. 961 din 19 august 2016. Ordinul aprobara Normele tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea in unitatile sanitare publice si private. Va rugam sa respectati manipularea corecta a instrumentelor inainte si dupa sterilizare, pentru a mentine instrumentul in stare perfecta pentru o lunga perioada de timp. Recomandam ca sterilizarea instrumentelor sa se faca intrun autoclav.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura