Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Nebulizator ULV PortoK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

311579 lei Lei
Brand
FIT-2388
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Nebulizator ULV PortoK

Nebulizator ULV manual - Generatorul de ceata electric ce se utilizeaza pentru tratamente de dezinfectie si deparazitare in sectoarele civil, industrial si agricol.

Dotari nebulizator ULV:

Motor electric de 220 V-50 Hz sau 120 V-60 Hz;
Dimensiuni: 430 mm x 260 mm x 290 mm;
Capacitate rezervor: 5 litri;
Greutate neta: 3,5 Kg;

Rezervor din polietilen anticoroziv, diametru de la 20 la 60 microni, eficace, usor de utilizat.

Generatorul de ceata ULV este o mica unitate generatoare de ceata, pentru realizarea dezinfectiei in interior, in toate spatiile civile, industriale si domestice cum ar fi: cantine, crescatorii de animale, ferme de lapte, spatii industriale, sere, locuinte civile, localuri publice, magazine, mijloace de transport in comun, etc.

Principiul ULV permite o pulverizare foarte fina a substantei utilizate, astfel fiind acoperita o suprafata mare cu o cantitate mica de insecticid sau dezinfectant. Eficace si usor de intretinut, nu pateaza suprafetele pe care este folosit si nu lasa reziduuri.

Generatorul de ceata este dotat cu: tub Vortex din materialul hostafon cu reglarea debitului de solutie, container din polietilena anticoroziva pentru lichid, tuburi de alimentare si descarcare din silicon, intrerupator montat direct pe cutia motorului, cablu de 5 m , supapa de reglare a debitului care permite un control continuu si precis a cantitatii de ceata generata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura