Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Stalp hexagonal limitare trafic pietonal, la nivelul solului

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35224 lei Lei
Brand
VST-STP-HEX-9
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Stalp hexagonal limitare trafic pietonal, prindere la nivelul solului, h=700 mm, cu talpa, folie reflectorizanta

Stalpii sunt executati din polietilena de inalta densitate sau polipropilena, aditivate pentru evitarea degradarii, la colorantul folosit fiind adaugat pigment cu grad ridicat de protectie la ultraviolete, ceea ce determina mentinerea culorii lucioase initiale a stalpului timp indelungat.

Pentru marirea rigiditatii stalpii sunt ranforsati pe toata lungimea cu teava metalica cu diametru 48.3mm, fiind prevazuti la baza cu un sistem de fixare cu talpa metalica pentru plantare pe sol.

La partea superioara pot fi prevazuti cu un inel metalic pentru montarea lantului de legatura dintre acestia.

Denumirea localitatii beneficiarului poate fi inscriptionata vizibil in structura materialului plastic prin litere in relief.

Inscriptionarea se executa pentru o comanda de minim 500 bucati.

La cerere stalpii pot fi echipati cu un sistem care permite demontarea temporara a acestora; stalpii demontabili se monteaza pe beton prin intermediul unei talpi din tabla de otel cu patru dibluri; stalpii pot fi montati si demontati cu usurinta de pe talpa, prin intermediul unui surub de fixare si asigurare - siguranta.

Stalpii au suprafata lucioasa, inaltimea de 700mm sau 900mm de la nivelul solului, sunt de culoare neagra, iar la partea superioara sectiunea circulara are diametrul de 110mm si sunt prevazuti cu trei benzi reflectorizante clasa 1.

Stalpii ornamentali au Agrement tehnic emis de INCERTRANS SA Bucuresti si Aviz tehnic emis de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.
Stalpii ornamentali sunt executati conform prevederilor Normativului NP 051/2012, aprobat prin Ordinul MDRAP nr. 189/2013.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura