Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Solutie curatat jenti auto 500ml Prelix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1528 lei
Brand
IMP-5997074519147
Pe stoc
Nu
Descriere
Solutie curatat jentii 500ml Prelix
Recomandam produsul pentru indepartarea rapida si confortabila a murdariei greu de indepartat - praful depus pe placutele de frana, ulei, noroi gros- depuse pe janta si capacul de roata traditionala, precum si pe cea din metal usor.
Nu ataca cauciucul.

Utilizare:
Pulverizati produsul pe janta! Lasati substanta sa actioneze pe suprafata jentii timp de 2-3 minute, frecati intens cu o perie sau un burete! Clatiti capacele de roti cu un jet puternic de apa! Spalati produsul de curatare ajuns pe caroseria masinii deoarece poate dauna stratului de vopsea de slaba calitate! Se recomanda o curatare de proba in cazul capacelor de roti lacuite!

Ingrediente in conformitate cu Regulamentul 648/2004/CE: agenti tensioactivi anionici < 5%, agenti tensioactivi neionici < 5%, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, parfum.

Utilizare pulverizator: Prin rasucirea capului pulverizator se poate seta functia de inchis, pulverizare tip spray, sau cea punctiforma. In cazul pulverizatorului de spuma cu sita: cu duza pentru spuma inchisa: spumare, cu duza pentru spuma deschisa: functionarea normala.

Atentie!
Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Contine 1,2-Benzizotiazol-2-ona. Poate provoca o reactie alergica. Evitati sa inspirati spray-ul. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura