Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 9 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Rola furtun refulare panzat A, 4 toli, interior PVC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29687 lei
Brand
TSG-A-10
Pe stoc
Nu
Descriere
Furtun refulare panzat, tip A, 4 toli, interior PVC, fara racorduri, presiune lucru 10 bari (rola 20 metri)

Destinatia produsului
Furtunul de refulare tip A se foloseste la transportul apei sau al amestecului spumant intre sursa si accesoriile de refulare, la utilajele de stins incendii.

Caracteristici tehnice
Descriere: Furtunul de refulare este confectionat din material textil tesut din filament de poliester, termostabilizat si un strat interior de EPDM.
Aspect: Stratul de cauciuc nu prezinta crapaturi, porozitati sau incluziuni straine.
Lungime = 20 mlrola
Variatia dimensiunilor sub presiunea de lucru:
- variatia lungimii = max. 5;
- variatia diametrului exterior = max. 10.
Rezistenta la presiunea de incercare: Furtunul ramane etans si fara defecte de structura.
Rezistenta la presiunea minima de spargere: Furtunul nu se sparge si nu prezinta alte defecte
Comportarea la temperatura de -30C: Dupa comprimare, stratul de cauciuc nu prezinta crapaturi. Mod de functionare si utilizare.

Furtunurile se instaleaza la locurile de interventie fara indoiri si rasuciri si pe cat posibil in afara zonei incendiate. Contactul cu corpurile incandescente trebuie evitat. Trebuie sa se evite contactul furtunurilor cu obiecte ascutite precum si frecarea lor de sol, mai ales cand pe acesta se afla corpuri cu muchii ascutite. Furtunurile trecute peste scari si cele suspendate liber trebuie sa fie asigurate si echilibrate cu cleme sau suporti speciali.

Nu este permisa trecerea vehicolelor peste furtunurile goale sau pline. La locurile de trecere furtunul trebuie sa fie protejat cu punti speciale. Furtunurile trebuie ferite de contactul cu substante corozive si caustice, produse petroliere, gudroane. La folosirea pe ger puternic trebuie sa se mentina circulatia continua a apei. Furtunurile inghetate nu trebuie in nici-un caz sa se ruleze sau sa se indoaie. Dupa folosire furtunurile se supun verificarii la presiunea de lucru de 12 bar. Locurile neetanse si cu deteriorari se marcheaza. Furtunurile folosite si verificate se spala cu apa, la nevoie cu adaos de detergenti, folosind perii moi, maturi sau aparate speciale. Dupa curatire furtunurile se usuca bine, de preferinta atarnate liber, in locuri aerisite, ferite de lumina directa a soarelui, la temperatura de max. 40C.

Depozitare
Furtunurile se depoziteaza in locuri special amenajate, numai in stare uscata.

Domenii de utilizare:
- detasamentele de pompieri
- scopuri industriale
- constructii
- agricultura
- pompe de apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura