Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Pungi nylon autosigilante sterilizare Pupinel 102x254mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2243 lei Lei
Brand
VE-0853-102X254
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pungi nylon autosigilante sterilizare Pupinel 102 x 254mm (100 bucati)

Instructiuni de folosire:
1. Curatati cu atentie si clatiti instrumentele ce urmeaza a fi sterilizate.
2. Lasati instrumentele sa se usuce complet.
3. Selectati dimensiunea potrivita a pungii si introduceti instrumentele sau caseta de instrumente inauntru.
Indepartati folia protectoare si apasati ferm pentru lipirea pungii.
4. Aplicati indicatorul de sterilizare. Indicatorul de sterilizare nu se lipeste pe cutiile de sterilizare sau instrumentar de lucru.
5. Punga impreuna cu instrumentele se pun in cutia de sterilizare, apoi aceasta va fi introdusa in Pupinel, se selecteaza intervalul de temperatura dorit.

Deoarece sterilizarea incepe abia in momentul in care intreg continutul aparatului a atins temperatura de lucru, ciclul de sterilizare propriu-zisa poate dura 2 ore la 160 de grade sau 1 ora la 170 de grade, din momentul atingerii pragului termic necesar. Se recomanda temperatura de 160 grade pentru sterilizarea instrumentarului metalic si ascutit si cea de 170 grade pentru obiecte de bumbac, hartie (nu se va depasi aceasta limita, intrucat obiectele respective pot suferi un proces de carbonizare si deteriorare ireversibila).

Odata ciclul incheiat, temperatura trebuie sa scada lent, iar usa aparatului se deschide abia in momentul in care temperatura indicata este de sub 50 de grade Celsius.

ATENTIE! Este OBLIGATORIU ca toate intrumentele sa reziste procesului de sterilizare la care sunt supuse. A se verifica instructiunile de sterilizare date de fiecare producator al instrumentarului.

ATENTIE!!!Nu introduceti in punga instrumentele ude sau apa. Umiditatea instrumentelor a pungii sau a indicatorului de sterilizare, duce iremediabil la explozia si arderea ambalajului si carbonizarea indicatorului de sterilizare! Instrumetele trebuiesc uscate inainte de sterilizare deoarece umiditatea va afecta procesul.

Timpul si temperatura optima pentru sterilizare caldura uscata este 160C (320F) timp de 2 ore, 170C (340F) pentru 1 ora.
Nu folositi o temperature mai mare decat cea de 170C (340F) chiar daca micsorati timpul de sterilizare. Efectul imediat este distrugerea obiectelor sterilizate, a ambalajului si a indicatorului de sterilizare.

Vezi aici continutul integral al Ordinului nr. 261 din 6 februarie 2007 Modul corect de sterilizare cu caldura uscata la pupinel.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura