Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray aerosol pentru curatat disc frana 500ml Prevent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2084 lei Lei
Brand
IMP-5997074507106
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aerosol pentru curatat disc frina 500ml Prevent
Este destinat pentru intretinerea franelor cu placute si cu tambur, generatoarelor, discurilor de ambreiaj. Operatia de curatire si degresare a placutelor de frana poate fi efectuata fara dezasamblare totala. Utilizarea acestui produs imbunatateste randamentul franei, favorizeaza distributia uniforma a fortei de franare.

Mod de utilizare:
Se aplica pe subansamblele poluate de la o distanta de 10-15 cm. Cu ajutorul conductei anexate poate fi aplicata si in locuri greu accesibile. Datorita supapei speciale, aerosolul poate fi golit in orice pozitie.

Atentie! Flaconul este sub presiune. Este interzisa lovirea, taierea, desfacerea, expunerea la soare, la temperaturi de peste 50 C, sau aruncarea la foc, chiar si dupa golire! Este interzisa aplicarea pe flacara sau pe material incandescent. A se feri de surse de foc! Fumatul este interzis in timpul utilizarii. A nu se lasa la indemana copiilor! A se evita pulverizarea pe piele sau intrarea produsului in ochi. In caz de contact cu piele sau ochii se spala cu apa abundenta. Este interzisa aplicarea produsului pe frane incalzite!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura