Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 8 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Fir acid polyglycolic, resorbabil fir violet, lungime 150cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1142 lei
Brand
VE-1421-2
Pe stoc
Da
Descriere
Fir acid polyglycolic, resorbabil fir violet, lungime 150cm, fara ac, cu diametru USP: 2, steril EO (12 buc)

Fisa Produsului
Cod Produs: VE-1421
Denumirea: Fir Acid Polyglycolic Resorbabila, fara ac, Steril EO, 12 bucati pe cutie
Marca Comerciala: PRIMA
Culoare: fir violet
Marimi: - cu diametre USP: 4/0 - 3/0 - 2/0 0, 1,2, lungime fir : 150cm
Compozitie Material: acid polyglycolic

Caracteristici: - Fara ac. Suturile sunt absorbabile, sterile, din fire sintetice, fabricat din acid poliglicolic. Firele impletite sunt acoperite cu un strat format din policaprolactona si stearat de calciu si sunt de culoare violet pentru ca sutura sa fie vizibila. Pierderea progesiva a rezistentei la tractiune, a masei si, eventual, absorbtia suturii se realizeaza prin hidroliza. Pierderea de rezistenta efectiva de 50% se realizeaza in 15-18 zile dupa implantare; absorbtia este completa dupa o perioada cuprinsa intre 50 si 90 de zile.

Aplicatii: - in domeniul medical, utilizate pentru inchiderea inciziilor si ligatura tesuturilor moi inclusiv pentru utilizarea in cadrul procedurilor oftalmice, dar nu se utilizeaza in cadrul procedurilor cardiovasculare si neurologice. Alegerea suturii depinde de starea pacientului, de tehnica chirurgicala, de experienta chirurgului si de natura leziunii.

Instructiuni de folosire: Deschideti ambalajul exterior, asezat pe o suprafata curata, tragand de cele doua capete libere fara a deteriora punga sterila care contine materialul de sutura. Dupa deschiderea ambalajului exterior, punga sterila trebuie atinsa doar cu manusi sterile si poate fi deschisa tragand de capatul de sus al pungii. Acest produs este de unca folosinta.
Verificati rezistenta nodului executat. Evitati deteriorarea materialului de sutura prin contactul cu instrumentele chirurgicale (penseta cu care se apuca acul, forceps etc).

Instructiuni de Securitate: A nu se lasa la indemana copiilor.
Certificate pentru Produse: CE
Perioada Valabilitate: 5 ani
Depozitare: a se depozita in locuri uscate si reci, departe de surse de caldura si razele soarelui, produsul trebuie pastrat in ambalajul original.
T(min-max): 0 - 25C
Umiditate: 40%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura