Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Membrana colagen OssGuide 15x20x0.2mm, sterila, (1cutie)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3151 lei Lei
Brand
VE-1195-15x20
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Membrana Colagen OssGuide 15x20x0.2mm, sterila (1 cutie)

Membrana din colagen tip I, de culoare alba, complet resorbabila, astfel incat nu este necesara o a doua procedura chirurgicala pentru indepartarea acesteia.

Membrana bioresorbabila are functie de bariera pentru regenerarea tesutului, in aplicatia defectelor parodontale si a lipsei osului.

Indicatii:
- Defectele parodontale ale lipsei osului
- In retragerea gingivala
- In regenerarea osului
- Pentru pregatirea zonei implantului dentar

Instructiuni de folosire:
Rana pacientului trebuie curatata mai intai cu agenti antibacterieni sau solutie salina sterila. Produsul poate fi utilizat atat in mediu umed cat si uscat. Daca medicul prefera sa-l foloseasca in conditii umede, membrana poate fi pusa in apa sterila sau solutie salina sterila pentru cel putin 3 minute inainte de utilizare. Fixarea membranei se poate face prin lipire, cleme sau suturi.

Caracteristici:
Este utilizata in procedurile de regenerare a tesutului in cazul defectelor osoase. Produsul este steril - a nu se utiliza daca ambalajul este deteriorat. Usor de taiat si de modelat la forma si dimensiunile potrivite. Are o aderenta tisulara exceptionala in timpul aplicarii. Flexibilitate si adaptare perfecta la topografia osoasa locala. A nu se folosi daca exista rani infectate. A nu se resteriliza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura