Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Bolarzi sferici cu folie reflectorizanta, H=415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32826 lei Lei
Brand
VST-DSR-0022
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Bolarzi sferici cu folie reflectorizanta, H=415

Bolarzii sferici utilizati pentru delimitarea zonelor pietonale, culoarelor de acces, parcarilor, etc. Sunt confectionati dintr-o sfera din cauciuc vulcanizat (duritate 85+/- 5 grade Shore) de culoare neagra si un suport de sustinere din metal. Sfera din cauciuc are un grad ridicat de protectie la ultraviolete, ceea ce determina mentinerea culorii timp indelungat. Sfera din cauciuc este confectionata din doua semisfere cu un diametru de 300mm care se imbina intre ele prin lipire cu un adeziv special.

Fixarea in sol a bolardului se realizeaza cu o bara striata de otel beton, cu diametru de 24mm. Bara de otel se fixeaza in sfera de cauciuc asigurand ramforsarea produsului. Adancimea de incastrare a barii de otel in asfalt sau beton este de aprox. 400mm.

Bolardul sferic cu folie reflectorizanta este compus dintr-o sfera din cauciuc, un suport de sustinere confectionat din poliamida si sistemul de fixare in sol, confectionat dintr-o bara de otel beton. Suportul de sustinere este prevazut la partea inferioara cu o talpa cu diametrul de 110mm. Inaltimea totala de la sol a produsului este de 415mm. Pentru sporirea vizibilitatii pe suportul de sustinere este aplicata o banda de folie reflectorizanta de culoare neagra cu o latime de 25mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura