Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Punga pentru gheata confortabila 28cm - PiC Solution

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5883 lei Lei
Brand
PIC-8058090006299
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Punga pentru gheata confortabila diametru 28 cm - PiC Solution (1 bucata)
Punga pentru gheata PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuzii si hipertermie, trebuie doar sa introduceti cuburile de gheata in punga si sa aplicati pe suprafata afectata.

CONSTRUCTIE:
Punga pentru gheata PiC Solution este realizata dintr-un material textil confortabil dublu-strat special pentru a opri topirea. Dopul se inchide ermetic, cu garnitura de siguranta.

INDICATII:
Hematoame, entorse, leziuni, hipertermie si ori de cate ori aplicarea este necesara.

MASURI DE PRECAUTIE IN UTILIZARE:
- Nu se aplica pe pielea ranita.
- Inainte de a utiliza la sugari, copii, persoane in varsta si persoane afectate de diabet, tulburari cardiovasculare si a circulatiei sau a pielii cu sensibilitate scazuta (sindrom Raynaud) consultati un medic.
- In cazul in care aveti indoieli cu privire la tratamentul care urmeaza sa fie efectuat si/sau in cazul in care simptomele persista, cereti sfatul medicului.

CONTINUT:
O punga pentru gheata, confortabila 28cm.

Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul Artsana SpA leader de piata in Italia. Printre marcile produse de Artsana SpA enumeram: Chicco, Boppy, Prenatal, Lycia, Control.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura