Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 9 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Ceara polish auto Prevent wax 375ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2251 lei
Brand
IMP-5997074519635
Pe stoc
Nu
Descriere
Prevent wax auto 375ml
Strat protector lucios!

Polish protector rapid si eficient. Recomandat atat pentru protejarea caroseriilor noi cat si pentru cele uzate, care si-au pierdut stralucirea. Suprafata tratata capata un luciu viu, durabil si cu efect hidrofug. Stratul protector format asigura o protectie rezistenta factorilor de mediu respectiv la aproximativ 10-15 spalari.

Nu contine substante abrazive, in urmare grosimea stratului de vopsea ramane neschimbata. Poate fi folosit si pe lac metalizat.

MOD DE UTILIZARE:
Spalati caroseria inainte de folosire! Agitati bine continutul flaconului! Aplicati preparatul pe suprafata in mod uniform intr-un strat subtire, apoi cu o carpa curata, uscata lustruiti-o pana ce devine lucioasa. Pentru rezultate optime lucrati odata pe suprafete mai mici.

ATENTIE! A nu se aplica pe suprafete incinse la soare! Pe caroserii revopsite inainte de prima utilizare faceti neaparat o proba! A se feri de inghet! Contine benzina.

Pericol !
Poate fi mortal in caz de inghitire si de patrundere in caile respiratorii. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE INGHITIRE: sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic. NU provocati voma. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura