Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Ceara polish auto Prevent wax 375ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2319 lei Lei
Brand
IMP-5997074519635
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Prevent wax auto 375ml
Strat protector lucios!

Polish protector rapid si eficient. Recomandat atat pentru protejarea caroseriilor noi cat si pentru cele uzate, care si-au pierdut stralucirea. Suprafata tratata capata un luciu viu, durabil si cu efect hidrofug. Stratul protector format asigura o protectie rezistenta factorilor de mediu respectiv la aproximativ 10-15 spalari.

Nu contine substante abrazive, in urmare grosimea stratului de vopsea ramane neschimbata. Poate fi folosit si pe lac metalizat.

MOD DE UTILIZARE:
Spalati caroseria inainte de folosire! Agitati bine continutul flaconului! Aplicati preparatul pe suprafata in mod uniform intr-un strat subtire, apoi cu o carpa curata, uscata lustruiti-o pana ce devine lucioasa. Pentru rezultate optime lucrati odata pe suprafete mai mici.

ATENTIE! A nu se aplica pe suprafete incinse la soare! Pe caroserii revopsite inainte de prima utilizare faceti neaparat o proba! A se feri de inghet! Contine benzina.

Pericol !
Poate fi mortal in caz de inghitire si de patrundere in caile respiratorii. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE INGHITIRE: sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic. NU provocati voma. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura