Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Plosca (perna) pentru apa calda din cauciuc cu husa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6718 lei Lei
Brand
PIC-8058090006275
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Plosca (perna) pentru apa calda din cauciuc cu husa de protectie 2l - PiC Solution (1 bucata)

Perna pentru apa calda PiC Solution din cauciuc, cu 2 fete, este fabricate din cauciuc natural si este supusa unor verificari amanuntite in timpul procesului de fabricatie. Aceasta este recomandata pentru ameliorarea durerilor prin terapia calda, crampelor, colicilor, incalzirea membrelor afectate de frig sau pur si simplu pentru relaxare.

CONSTRUCTIE:
Perna pentru apa calda PiC Solution este realizata dintr-un cauciuc rezistent la temperatura, cu dublu - strat special, ce permite transferul termic fara a afecta zona expusa. De asemenea, produsul contine si o husa de protectie din material textil moale, placuta la atingere. Perna este prevazuta cu un dop care sigileaza ermetic apa in interior.

AVERTISMENT:
Perna pentru apa calda poate provoca arsuri. Evitati contactul direct si prelungit cu pielea. PERNA PENTRU APA CALDA POATE FI PERICULOASA! PENTRU A EVITA SUFORCARI, NU LASATI PRODUSUL LA INDEMANA COPIILOR.

INSTRUCTIUNI UTILIZARE:
Pentru a mentine produsul intr-o stare buna, avem rugamintea de a citi si respecta urmatoarele:
- Umpleti perna la 2/3 din capacitate. Nu folositi apa fiarta; Pentru a o umple, tineti-o in pozitie verticala, de gatul acesteia. Turnati usor apa in interior.
Pentru a elimina aerul din interiorul pernei, stoarceti-o usor pe o zona plata pana cand apa iese complet;
- Insurubati capacul. Asigurati-va ca acesta este strans suficient pentru a preveni scurgerile. Insurubarea manuala este suficienta pentru a asigura inchiderea corecta.
- Nu folositi apa calda de la robinet, pentru ca poate reduce durata de viata a acesteia din cauza calcarului.
- Evitati contactul cu suprafete fierbinti sau uleioase.
- Cand nu o utilizati, goliti perna complet si depozitati-o fara a avea capacul insurubat, la loc uscat si racoros, departe de lumina directa a soarelui.
- Verificati periodic perna si capacul, pentru a observa eventuale semne de uzura.
- Nu introduceti obiecte ascutite in interior.
- Daca acest produs este utilizat intr-un alt scop decat cel intentionat sau daca nu este utilizat in conformitate cu instructiunile de utilizare, utilizatorul va fi singurul responsabil pentru toate consecintele care rezulta dintr-un astfel de comportament. Prin urmare, orice deteriorare a produsului sau alte consecinte nu dau dreptul la reclamatii.

IMPORTANT:
Perna pentru apa calda va fi utilizata de catre copii NUMAI supravegheati de un adult;
Perna pentru apa calda nu va fi utilizata de catre persoane cu dizabilitati sau fara sensibilitate la caldura. Aceasta nu este indicata a fi folosita in cazul bebelusilor;
Atentie! Acest produs NU ESTE O JUCARIE.

CONTINUT:
O perna pentru apa calda din cauciuc 2L, prevazuta cu husa de protectie din material textil.

PRODUCATOR:
Artsana S.p.A. ViaSaldarini Catelli, 1 - Italia

Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul ArtsanaSpA leader de piata in Italia. Printre marcile produse de ArtsanaSpA enumeram: Chicco, Boppy, Prenatal, Lycia, Control.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura