Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray pentru ungere lanturi moto 200ml Prevent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2206 lei Lei
Brand
IMP-5997074520280
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aerosol pentru ungere lanturi moto 200ml Prevent
Aerosol pentru ungerea lanturilor moto 200ml - Prevent

Acest produs este recomandat pentru motociclete, biciclete si alte echipamente cu actionare prin lant. Se poate folosi pentru lanturi cu inel, O, X, dar si pentru lanturi traditionale. Cu un angrenaj lubrifiat corespunzator, lantul si pioanele se vor uza mai greu.

Mod de utilizare:
Agitati bine continutul recipientului! Curatati lantul, respectiv angrenajul ce urmeaza a se trata de impuritati si lasati sa se usuce. Pulverizati lubrifiantul pe partea lantului, care atinge angrenajul, pana obtineti un strat subtire si uniform. In timp ce aplicati produsul, schimbati pe diferite pinioane pentru a obtine o lubrifiere corecta a intregului sistem. Dupa 5-10 minute de aplicare, in urma evaporarii solventului, lubrifiantul asigura o acoperire si un efect lubrifiant corespunzator.
Atentie!

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Evitati sa inspirati spray-ul. A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate. Evitati dispersarea in mediu. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50C/122 oF.

Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.

Contine hidrocarburi C6-C7. Ingrediente in conformitate cu Regulamentul 648/2004/CE: hidrocarburi alifatice > 30%.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura