Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray aerosol silicon, Prevent - 300ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1961 lei Lei
Brand
IMP-5997074510724
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aerosol silicon, Prevent - 300ml
Este perfect indicat pentru ingrijirea suprafetelor si componentelor din plastic si cauciuc, pentru improspatarea si protejarea culorilor, atat in gospodarie cat si la autoturism.

Suprafata tratata devine lucioasa, imbatraneste mai incet si se va crapa mai putin. Aplicata pieselor in miscare reduce uzura si suprima scartaiturile. Prin utilizarea sa se formeaza pe suprafete un film hidrofug, care impiedica coroziunea, previne inghetarea garniturilor din cauciuc ale usilor.

Mod de utilizare:
A se agita continutul recipientului! A se pulveriza suprafata ce trebuie tratata, intr-un strat subtire, de la o distanta de 10-15 cm! Daca este necesar, sa se stearga suprafata cu o carpa moale si uscata! Substanta activa poate fi pulverizata si in locurile greu accesibile cu ajutorul tubului prelungitor. Supapa speciala permite golirea recipientului din orice pozitie. A nu se pulveriza pe suprafete de sticla, deoarece poate sa aiba ca si efect, refractia luminii! Produsul sa nu fie utilizat pe volan sau pedale, doarece aceste suprafete pot deveni alunecoase!

Descarca Fisa tehnica Aerosol silicon, Prevent - 300ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura