Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 9 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Pasta pentru lustruirea caroserie Prevent 150ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1633 lei
Brand
IMP-5997074514234
Pe stoc
Da
Descriere
Pasta pentru Lustruirea caroserie Prevent 150ml
Produsul se utilizeaza pentru ingrijirea, reinnoirea rapida a suprafetelor lacuite care si-au pierdut luciul. Datorita continutului ridicat de component abraziv, prin utilizarea pastei de lustruit auto se pot elimina si zgaraiturile mai mici. Asigura un strat durabil, lucios, rezistent la intemperii si spalari, de pe care apa se prelinge usor.

Utilizare:
Inainte de aplicarea pastei, masina se spala bine si se sterge pana la uscare! Se intinde pasta pe o laveta si se aplica intr-un strat subtire si uniform pe o suprafata de aprox. 40x40 cm, iar inainte de a se usca in totalitate -la aparitia petelor albe- se freaca intens cu o carpa uscata, pe cat posibil nescamosabila. Poate fi utilizata si pentru lustruirea suprafetelor metalice. In cazul caroseriilor revopsite se recomanda o proba intr-un loc mai putin vizibil!

Poate avea efect daunator si indelungat asupra faunei acvatice.
IN CAZ DE INGHITIRE: se spala gura cu apa. ESTE INTERZISA provocarea varsaturii. A se preveni intrarea materiei in mediu. Plasarea continutului/recipientului ca deseu se va realiza in locuri de depozitare controlate a deseurilor.
Contine kerosen si benzina.

Descarca Fisa tehnica Pasta pentru Lustruirea caroserie Prevent 150ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura