Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Ulei auto Mol Dynamic Garden 2T 0.6litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12031 lei Lei
Brand
IMP-MOL-DYNAMIC-GARDEN-2T-06L
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
MOL Dynamic Garden 2T 0.6L

MOL Dynamic Garden 2T este obtinut din uleiuri de baza inalt rafinate si un pachet modern, echilibrat, de aditivi (antiuzura, antioxidant, anticoroziv si detergent).

Pentru realizarea unei amestecari perfecte cu benzina, produsul livrat contine un presolvent, indeplinind si cerintele impuse de sistemele de ungere prin injectie.

MOL Dynamic Garden 2T este un produs ce respecta cerintele de protectie a mediului inconjurator, fapt evidentiat de continutul redus de cenusa si prezenta unui component sintetic ce reduce emsia de noxe.

Este recomandat pentru lubrifierea eficienta a motoarelor in doi timpi, cu sau fara catalizator, atat in cazul ungerii asigurate de amestecarea uleiului in benzina, cat si la ungerea prin injectie de ulei (autolube), acolo unde Cartea Tehnica a utilajului recomanda utilizarea unui ulei cu nivelul de performanta mentionat sau mai scazut.

Uleiul de motor Mol Dynamic Garden 2T este alegerea ideala pentru lubrifierea sigura, eficienta, a motoarelor in doi timpi ce echipeaza urmatoarele tipuri de utilaje de gradinarit: masini sau tractorase pentru tuns iarba, sape rotative, semanatori, masini de indepartat zapada, generatoare de curent. Lubrifierea optima este asigurata in conditiile respectarii raportului de amestec recomandat de producatorul motorului in manualul de operare al utilajului.

In cazul utilizarii pe o durata mai lunga de timp a unei concentratii de lubrifiant in amestecul carburant mai mare decat cea recomandata, pot aparea functionari necorespunzatoare ale bujiei sau motorului.

Beneficii cheie:
Excelenta lubricitate
Asigura curatenia perfecta a motorului
Usoara miscibilitate cu carburantul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura