Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Container IBC pentru materiale lichide

0 stars: 0.00 din 0 pareri

256171 lei Lei
Brand
ELK-IBC-1000
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Container IBC pentru materiale lichide (inclusiv periculoase), certificare UN, 1000 litri

Containerele IBC cu certificarea UN sunt destinate pentru depozitarea materialelor lichide, inclusiv materialelor periculoase si materialelor inflamabile. In comparatie cu butoaiele clasice containerele furnizate de noi ofera utilizarea maxima a spatiului construit, manevrare si stivuire facila. Reprezinta pentru Dvs. modul de a face economii de loc, de timp si de bani. Containerele sunt alcatuite in interior din material plastic, avand o rama exterioara de protectie si o paleta. In partea de sus se afla orificiul de incarcare, iar jos este situat robinetul de evacuare. Toate CONTAINERELE IBC uzate sunt ridicate gratuit de la client, pe baza unei cereri simple prin fax si reciclate in conditiile de siguranta, deci clientul scapa de problema lichidarii materialelor de ambalaj conform legii.

Omologarea UN
CONTAINERELE IBC dispun de omologare respectiva acordata - UN 31HA1/Y - si satisfac astfel cerintele exigente ADR, RID si IMDG-Code pentru transportul materialelor lichide periculoase.

Utilizarea tipica:

In industria alimentara pentru depozitarea si transportul de apa, siropuri, sucuri, produse distilate, uleiuri vegetale, vinuri, bauturi concentrate, grasimi si altele.

In industria chimica pentru uleiuri, lubrifianti, motorina, benzina, acizi, baze, vopsele, lacuri, solventi, rasini, mijloace de dezinfectie si sanitare, substante cosmetice, solutii chimice si altele.

Observatie: Containerele nu se folosesc pentru deseuri periculoase - clasa ADR 01, pentru aceste produse trimiteti fisa tehnica a substantei.
SC Sirius Distribution SRL nu isi asuma raspunderea pentru depozitarea de deseuri periculoase din clasa 01 in acest tip de container.

Proprietati:
- rezistenta fata de majoritatea absoluta dintre chimicalele agresive
- posibilitatea stivuirii, stabilitatea, masa proprie scazuta
- manipulare facila (paleta cu posibilitate de ridicare din toate directiile)
- distribuirea si dozarea sigura prin robineti de golire
- economia spatiilor de depozitare si manevra
- posibilitatea de reconditionare (aducerea in stare de utilizare repetata)
- posibilitatea de inlocuire a pieselor deteriorate

Dimensiuni:
Container IBC 1000L 1200*1000*1160mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura