Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Kit consumabile pentru nebulizatoare AirKit (cupa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5835 lei Lei
Brand
PIC-8058090003083
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Kit consumabile pentru nebulizatoare AirKit (contine: cupa nebulizare Sidestream, furtun, masca "2 in 1" pentru adulti si copii, piesa nazala, piesa bucala) Kitul inculde in componenta sa urmatoarele: cupa de nebulizare, masca din material moale 2-in-1, piesa nazala, piesa bucala, tub de conectare din PVC.

Masca 2-in-1 poate fi utilizata atat de adulti cat si de copii, numai prin simpla inversare.
Eficienta tratamentului cu aerosoli depinde de calitatea difuziei medicamentului prin tractul respirator.

Cupa de nebulizare are un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand astfel un tratament rapid si uniform.

Ca urmare a efectului Double Venturi, aerul nu doar patrunde in cupa de nebulizare din partea de jos (aer comprimat), ca la cupele de nebulizare conventionale, ci si din partea de sus.

Debitul suplimentar de aer din lateral, impreuna cu debitul de aer de la compresor transmite mai multe particule catre plamani.
Cupa de nebulizare Sidestream permite o penetrare mai profunda a medicamentului in tractul respirator, acest lucru fiind asigurat prin dimensiunea perfecta a particulelor de aerosoli.

Eficacitatea terapiei cu aerosoli depinde de calitatea difuzarii medicamentului prin tractul respirator.
Fiola de nebulizare joaca un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand un tratament rapid si uniform.

Continutul pachetului: 1 cupa de nebulizare Sidestream, 1 masca din material moale pentru inhalare 2-in-1 universala pentru copii si adulti, 1 tub conectare din PVC, 1 piesa bucala, 1 piesa nazala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura