Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Laveta antibacteriana, Prevent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1086 lei Lei
Brand
IMP-5997074515194
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Laveta antibacteriana, Prevent

Mod de utilizare: Tragem capacul de inchidere de pe ambalaj si rupem folia. Scoatem laveta, netezim folia, apoi tragem la loc capacul de inchidere si inchidem ambalajul cu grija. Despaturind servetelul umed, se sterge bine suprafata de curatat, astfel incat sa nu ramana portiuni netratate si se lasa sa se usuce suprafata tratata. Perioada de expunere este de minim 5 minute. Nu este necesar timp de asteptare intre aplicari. Se poate pastra timp de 2 ani in ambalajul original, nedeteriorat si nedesfacut intr-un loc uscat, racoros si bine aerisit, ferit de inghet, caldura si lumina solara, precum si de acizi, baze si agenti oxidanti puternici.

Posibile efecte/simptome daunatoare - la inhalare: nu se cunosc, inghitire: slabe simptome digestive, asupra pielii: nu se cunosc, asupra ochilor: lacrimare, inrosire, asupra mediului: nu se cunosc efecte daunatoare.
La intrarea in ochi: se clateste/se spala ochiul timp de 10 minute. In cazul unor simptome indelungate, adresati-va medicului specialist! La inghitire: se spala gura, se bea apa! In cazul unor stari de rau indelungate, adresati-va medicului!

Aruncarea produsului biocid si al ambalajului contaminat se va face conform normelor generale de gestionare a deseurilor. Servetelele imprastiate (pe jos) trebuie colectate intr-un recipient inscriptionat si aruncate pe post de deseu periculos. Nu este permisa aruncarea produselor in apa, in canalizare sau in sol.

Este interzisa utilizarea impreuna cu alte substante dezinfectante sau de igiena!
Compozitie: substanta activa biocid: N-alchil (C12-C16) clorura de benzil-dimetilamoniu (0,3 %, CAS: 68424-85-1), agenti tensioactivi neionici < 5%, DMDM Hydantoin, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, parfum.

Continut: lavete 25 buc. Numarul de autorizatie OTH: J-10616-2/2012.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura