Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Lichid spalare parbriz vara, Kentaur - 5litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1593 lei Lei
Brand
IMP-5997074512179
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Lichid spalare parbriz vara, Kentaur - 5l
Compania Medikamia Zrt. este unul dintre cei mai recunoscuti producatori de produse chimice auto si vopsele aerosol din Europa Centrala.

Produce de peste 40 de ani aerosoli, solutii de curatat pentru ingrijirea masinii si pentru uz casnic, produse chimice de iarna pentru masina, diverse produse chimice tehnice.
In anul 1986 au inceput productia si dezvoltarea vopselelor aerosol. Insumand experienta a 30 de ani, in prezent, Medikamia a devenit o importanta baza profesionala a productiei vopselelor aerosol din Europa.
Valorile principale ale activitatii sunt reprezentate de catre gamele de produse de ingrijire si intretinere pentru masini PREVENT, PRELIX incluzand peste 100 de articole, gama de vopsele aerosol MAESTRO, oferind 70 de produse diverse si numeroase alte produse aerosol de uz casnic si tehnic.
Majoritatea acestor produse sunt lideri de piata.

Lichid spalare parbriz vara 5L - Kentaur
Este destinat pentru spalarea parbrizelor autovehiculelor cu ajutorul stergatoarelor de parbriz. Indeparteaza eficient urmele de insecte, noroiul sau alte impuritati de pe parbriz.
Nu ataca partile din cauciuc, plastic si nici vopseaua sau lacul. Se poate utiliza si pentru spalarea farurilor, reflectoarelor ca solutie de spalare.
Mod de utilizare: Se recomanda utilizarea produsului fara diluare! Pentru curatirea profunda se va spala de 3-4 ori cu solutie abundenta. In functie de cantitatea insectelor depuse operatia se va repeta. Pe cat posibil trebuie evitate uscarea depunerilor de insecte. Spalarea este eficienta si utila si pe timp de ploaie.

Atentie!
A nu se folosi pentru autovehicule care stand pe soare sunt puternic incalzite, deoarece lichidul curgand pe caroseria fierbinte poate deteriora stratul de lac. Lichidul este necombustibil. A se pastra intr-un loc ferit de inghet!

Contine 1,2-Benzizotiazol-2-ona. Poate provoca o reactie alergica.
Ingrediente in conformitate cu Regulamentul 648/2004/CE: agenti tensioactivi neionici < 5%, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, parfum.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura