Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Cititor carduri de sanatate Smartcard Reader ACR39U-H1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24882 lei Lei
Brand
ROI-ACR39U-H1
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Smartcard Reader ACR39U-H1 ACR39U-H1 este un cititor de carduri de sanatate care permite inserare verticala a cardurilor, ceea ce usureaza utilizarea lui. Poate fi folosit si in cadru unor aplicatii precum e-Government, controlul accesului si alte aplicatii asemanatoare.

Cititorul/inscriptorul ACR39 a fost testat si validat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) ca fiind compatibil cu sistemul informatic SIUI si cu celelalte sisteme.

ACR39U-H1 accepta carduri inteligente conform ISO 7816 clasa A, B si C (5 V, 3 V si 1.8 V), carduri cu microprocesor cu protocolul T = 0 sau T = 1 si majoritatea cardurilor de memorie. Cititorul dispune de o interfata USB cu o viteza de citire / scriere a cardului inteligent de pana la 600 Kbps. Fiind foarte durabil, ACR39U-H1 poate sa reziste la 100.000 de cicluri de introducere a cardului. ACR39U-H1 este certificat EMV Level 1 (Contact) si PBOC (People's Bank of China), fiind un cititor de carduri ideal pentru aplicatiile dumneavoastra e-Banking si e-Payment.

ACR39U-H1 este usor de instalat, utilizat si integrat in mediul de lucru. Cititorul este compatibil cu standardul PC/SC si CCID si are drivere pentru sisteme de operare precum Windows, Linux si Mac OS. In plus, ACR39U-H1 poate fi, de asemenea, utilizat pe dispozitive mobile care ruleaza pe platforma Android 3.1 si versiuni ulterioare.

Caracteristici:
USB Full Speed Interface
USB Type A Connector
Conectare si utilizare suportul CCID
Cititor carduri inteligente
Contact Interface:
- Suporta carduri ISO 7816 Clasa A, B si C (5 V, 3 V, 1.8 V)
- Suporta CAC (Common Access Card)
- Suporta card SIPRNET
- Suporta card J-LIS
- Suporta cardurile cu microprocesor cu protocol T=0 sau T=1
- Suporta cardurile de memorie
Suporta PPS (Selectarea protocolului si a parametrilor)
Protectie la scurt-circuit
Interfata de programare a aplicatiei:
- Suporta PC/SC
- Suporta CT-API (prin anvelopa peste PC/SC)
Suporta Android 3.1
Garantie 24 de luni. Livrare rapida.
Cititoarele de card pot fi achizitionate si prin sistemul de licitatii electronice publice (SEAP) sub CPV aferent: CPV: 30233300-4 - Cititoare de carduri inteligente (Rev.2)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura