Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray vopsea Prevent negru termorezistent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4903 lei Lei
Brand
IMP-5997074514715
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Spray Prevent negru termorezistent
Produsul este adecvat pentru vopsirea suprafetelor de metal ale autovehiculelor expuse la caldura excesiva - tobe de esapament, motoare - si a altor obiecte care au o temperatura de functionare foarte mare - ca de exemplu conductele, cazanele -, poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior.

Are o putere de acoperire buna, o aderenta excelenta, asigura un strat de protectie dur, dar flexibil. Aplicat intr-un singur strat, este suficient pentru acoperirea unei suprafete de aproximativ 2 m2. S-ar putea sa existe o foarte mica diferenta de nuanta intre culoarea stratului si cea de pe capac! Vopseaua poate fi utilizata doar pana la temperatura indicata pe capac, pentru suprafete de metal rezistente la caldura si la efecte corozive.

MOD DE UTILIZARE:
A se asperiza temeinic suprafata, cu o hartie abraziva P80! Vopseaua se aplica pe o suprafata curatata si uscata, pe cat posibil la o temperatura de 20-25 C! Se agita flaconul timp de 1 minut, dupa ce incep sa se miste bilele! A se pulveriza suprafata intr-un strat subtire, uniform, iar dupa un timp de uscare de 15 minute, se poate pulveriza din nou! In cazul unei eventuale blocari a supapei, aerosolul se actioneaza prin rasucirea capului pulverizator! Dupa utilizare sa se actioneze pulverizatorul de pe recipient cu capul in jos, inca timp de 2-3 secunde! Stratul se intareste doar dupa o tratare termica la o temperatura de 150 C, timp de minim 20 de minute - suprafata vopsita putand fi incalzita chiar si printr-o functionare obisnuita.

A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 C/ 122 F. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Evitati sa inspirati spray-ul. A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.

Contine agent de propulsie propan-butan, xilen si acetona.
Valoarea limita UE la acest produs (B/e): 840g/l. Acest produs contine maxim 720g/l VOC.

Descarca Fisa tehnica Spray Prevent negru termorezistent
Trimite mesaj
Din Gura in Gura