Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Solutie pentru curatat tapiterie, Prelix - 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1961 lei Lei
Brand
IMP-5997074523038
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Solutie pentru curatat tapiterie, Prelix - 500ml
Indeparteaza impuritatile de pe tapiterie, covoare, mochete fabricate din materiale artificiale sau naturale, penetrandu-se adanc intre fire. Suprafetele astfel curatate isi recapata aspectul curat, coloratura si luciul initial. Produsul se comercializeaza prevazut cu perie sau fara perie, ca aerosol traditional.

Mod de utilizare:
Se curata bine tapiteria cu aspirator! Tinand aerosolul in pozitie verticala, cu capul in jos pulverizati uniform pe suprafata de curatat, dupa care frecati materialul cu ajutorul unei burete sau perie. Dupa uscare repetati frecarea, dupa care se curata din nou cu aspirator! Inainte de utilizare se recomanda efectuarea unei probe de reactie a culorii.

Atentie! Flaconul este sub presiune. Este interzisa lovirea, taierea, desfacerea, expunerea la soare, la temperaturi de peste 50 C, sau aruncarea la foc, chiar si dupa golire! Este interzisa reincarcarea flaconului. Este interzisa aplicarea pe flacara sau pe material incandescent. A se feri de surse de foc ! Fumatul este interzis in timpul. A nu utilizarii se lasa la indemana copiilor ! A se evita pulverizarea pe piele sau intrarea produsului in ochi. In caz de contact cu pielea sau ochii se spala cu apa abundenta. S2: A nu se lasa la indemana copiilor. S16: A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei ? Fumatul interzis. S23: A se evita inhalarea produsului! S46: In caz de inghitire consulta imediat medicul si demonstreaza continutul sau eticheta! S51: A se utiliza numai in locuri bine aerisite!

Compozitie: propan-butan ca gaz de lucru, tenside anionice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura