Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray medical cu efect de racire - PiC Solution (400ml)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2416 lei Lei
Brand
PIC-8058090008804
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Spray cu efect de racire - PiC Solution (400ml)

Spray usor de utilizat, ideal pentru: mici traume, hematoame, contuzii, intinderi si entorse, dislocari, fracturi, tendonite si bursita radiohumerala. Spray cu efect de crioterapie, de gheata. Calmeaza durerea imediat datorita actiunii rapide si racirii intense.Intarzie formarea edemelor, reduce riscul de sangerare si limiteaza inflamarea datorita efectului vasoconstrictor al lichidului rece. Permite continuarea activitatii sportive in cazul leziunilor minore.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Pulverizati pe zona lezata de la o distanta de 25 cm pentru nu mai mult de 5 secunde. Nu aplicati pe abraziuni, rani si membranele mucoase. Daca esteutilizat pentru mai mult timp decat a fost indicat sau daca este pulverizat de la o distanta mai mica decat cea indicata, pot fi provocate leziuni cauzate de racire.

AVERTISMENTE:
Recipient sub presiune. Tineti departe de lumina soarelui si nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 C. Nu gauriti sau ardeti, nici macar dupa utilizare. Nu pulverizati pe foc deschis sau pe orice obiect incandescent. Pastrati la distanta de toate sursele de ardere - nu fumati in momentul utilizarii.

INGREDIENTE:
Butan, propan, izobutan, izopropil, alcool, izopropilmistrat, mentol.

GRAMAJ: 400ml.

Nu lasati la indemana copiilor.

PRODUCATOR:
ArtsanaS.p.A. ViaSaldarini Catelli, 1 - Italia

Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul ArtsanaSpA leader de piata in Italia. Printre marcile produse de ArtsanaSpA enumeram: Chicco, Boppy, Prenatal, Lycia, Control.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura