Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 9 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Spray Prevent argintiu / 400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3273 lei
Brand
IMP-5997074517228
Pe stoc
Da
Descriere
Spray Prevent argintiu/400ml

Produsul poate fi folosit pentru vopsirea rotilor si jantelor, a capacelor de roti, respectiv a suprafetelor de metal, lemn, sticla si anumite suprafete de plastic, utilizat in spatii inchise sau in aer liber.

Cu aceasta vopsea se obtine o poleire de culoare metalizata, placuta, durabila, rezistenta fata de carburanti si termorezistenta pana la 100?C. Se usuca rapid, are o aderenta buna, are o acoperire excelenta si asigura o rezistenta a culorii pe termen indelungat. Nu este recomandat pentru vopsirea suprafetelor care au contact permanent cu combustibili! La materialele plastice si suprafetele vopsite - cu exceptia vopselelor emailate sau cele de masina - trebuie efectuat un test de compatibilitate. Daca in termen de 24 de ore de la pulverizarea de proba, pe stratul acoperitor apar fisuri, inainte de vopsire trebuie indepartat complet stratul de vopsea vechi! A nu se folosi vopsele grund! Daca este necesara o protectie impotriva coroziunii, este permisa folosirea doar a grundurilor cu zinc! Pulverizat si cu lac pentru roti si jante PREVENT poate mari luciul si durabilitatea. Vopsit intr-un singur strat este suficient pentru acoperirea unei suprafete de aprox. 2 m2. S-ar putea sa existe o foarte mica diferenta intre culoarea stratului si cea de pe capac!

MOD DE UTILIZARE:
A se aplica vopseaua pe o suprafata slefuita cu hartie abraziva P220, curatata temeinic si uscata, de preferinta la o temperatura intre 20 si 25 C! Se agita flaconul timp de 2 minute, dupa ce se pun in miscare bilele! A se pulveriza suprafata uniform si intr-un strat subtire, iar dupa un timp de uscare de 5-10 minute, se poate pulveriza din nou. Dupa trecerea a 12 ore se poate lacui din nou. In cazul unei eventuale blocari a supapei, aerosolul se actioneaza prin rasucirea capului pulverizator! Dupa utilizare flaconul se mai actioneaza timp de inca 2-3 secunde, cu capul pulverizator orientat in jos!

Pericol
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Provoaca o iritare grava a ochilor. Poate provoca somnolenta sau ameteala.

A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 oC/ 122 oF. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Evitati sa inspirati spray-ul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura