Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray termorezistent negru, Rally - 400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3064 lei Lei
Brand
IMP-5997074516191
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Spray termorezistent negru, Rally - 400ml

Vopseaua termorezistenta poate fi utilizata pentru vopsirea suprafetelor metalice incalzite la temperaturi ridicate (de ex. tobe de esapament, motoare, tevi, cazane). Aplicat intr-un singur strat, continutul unui flacon este suficient pentru vopsirea unei suprafete de cca. 2 - 2,5 m2. Printr-un tratament termic la 150 C, timp de de cel putin 20 de minute - ceea ce poate fi chiar incalzirea la temperatura de lucru a suprafetei vopsite - produsul formeaza un strat protector tare, cu acoperire si aderenta excelenta. Vopseaua poate fi aplicata pe suprafete de otel antiacid si termorezistent, pana la temperatura indicata pe capacul de culoarea identica cu cea a vopselei. Totodata, intre culoarea capacului si cea a suprafetei vopsite poate fi o mica diferenta de nuanta.

Mod de utilizare: Vopsirea se va efectua - pe cat posibil - la o temperatura ambianta de 20 - 25C. Prima data slefuiti suprafata de vopsit cu o panza abraziva nr. 120, curatati-o, si lasati sa se usuce bine. Agitati flaconul timp de cca. un minut de la pornirea bilelor de otel. Dupa agitarea flaconului aplicati vopseaua intr-un strat subtire, de la o distanta de cca. 30 cm. Dupa un timp de uscare de 15 minute, suprafata poate fi vopsita din nou. In cazul unei eventuale obturari a valvei, actionati aerosolul cu capul dozator putin invartit, iar dupa folosire actionati aerosolul timp de 2 - 3 secunde cu capul dozator in jos.

Atentie!
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv in contact cu pielea. Nociv in caz de inhalare. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 oC/ 122 oF. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati manusi de protectie (EN 374 BFI).

In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Evitati sa inspirati spray-ul.

A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.
Contine propelant propan-butan, xilen si acetona.
Valoarea limita EU pentru acest produs (B/e): 840 g/l. Acest produs contine aproximativ 710g/l VOC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura