Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Umidificator cu aer cald HotStone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30888 lei Lei
Brand
PIC-8058090003243
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Umidificator cu aer cald HotStone

Noua gama Stone de la PiC Solution de produse de tratare a aerului asigura bunastarea zilnica, creand un mediu sanatos pentru intreaga familie. HotStone este un umidificator cu abur cald, cu un design ergonomic armonios si compact, care asigura zilnic starea de bine si un mediu sanatos pentru intreaga familie.

Umidificatorul cu abur cald HotStone permite refacerea nivelului corect de umiditate in camerele incalzite sau in camerele cu aer conditionat, impiedicand formarea de aer uscat, care este daunator pentru organism. De fapt, o camera umidificata in mod corespunzator ajuta la mentinerea functiilor de protectie naturala ale membranelor mucoase nazale si ale cailor respiratorii, permitand o aparare mai buna impotriva bacteriilor si a particulelor poluante.

Umidificatorul HotStone, care pulverizeaza apa prin elementul de incalzire, distribuie in camera un flux continuu de abur curat, fara bacterii.

Umplerea cu apa se poate face si in mod continuu, pentru a nu fi nevoiti sa mutati umidificatorul. Umidificatorul cu abur cald HotStone vaporizeaza apa, asigurand in camera un debit continuu de vapori sanatosi, fara bacterii. Deschiderea capacului permite curatarea usoara a rezervorului de apa si a rezervorului de incalzire.
HotStone poate fi folosit si ca difuzor de uleiuri esentiale.

Acest aparat umidificator marca PiC Solution, model UM1400, este conform cu toate cerintele esentiale si cu alte prevederi indicate in Directivele UE 2004/108/CE (compatibilitate electromagnetica), 2006/95/CE (Joasa tensiune) si 2011/65/CE (RuSP).

Date Tehnice:
Model: UM 1400 HotStone
Tip umidificare: - Rezistenta electrica;
Alimentare: 240V 50/60 Hz;
Putere: 200W;
Clasificare de siguranta: Clasa I
Capacitate container pentru apa: cca 1.8 litri;
Capacitate de nebulizare: cca 250ml/h;
Autonomie medie: 6-7 ore;
Functionare: continua;
Greutate: 1.2 kg;
Dimensiune: 315 x 240 x 152mm;

Conditii de pastrare:
Temperatura camerei: +10 +/- +70 grade C;
Umiditate relativa: 10% +/- 90%;
Continut cutie: aparatul; adaptor de retea; manual de utilizare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura