Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Termometru de ureche cu infrarosu Thermo Diary Ear

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30764 lei Lei
Brand
PIC-8058090009191
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Termometru de ureche cu infrarosu Thermo Diary Ear (cu conectivitate Bluetooth la smart phone) Termometrul de ureche Thermo Diary Ear cu infrarosu masoara caldura in infrarosu generata de timpan si de tesuturile inconjuratoare, pentru a reflecta temperatura corporala a pacientului, utilizand cea mai noua tehnologie.

Se conecteaza usor cu telefonul si permite pastrarea unui jurnal al temperaturilor citite, pentru o monitorizare permanenta.
Acest termometru este validat clinic si este conform cu prevederile Directivei CE privind dispozitivele medicale (93/42/CEE).

Masurare precisa. Termometrul masoara o zona care reflecta temperatura interna a organismului, respectiv canalul auditiv si timpanul.

Oprire automata. Dispozitivul se va opri automat daca nu este utilizat mai mult de 1 minut, pentru a prelungi durata de viata a bateriei.

Alerta sonora si luminoasa. Daca termometrul detecteaza o temperatura corporala 37,5 C (99,5 F), va emite un semnal luminos Rosu". In acelasi timp, se va auzi un bip lung, urmat de trei bipuri scurte, pentru a avertiza utilizatorul cu privire la posibila febra; daca temperatura 37,5 C, va exista un semnal luminos Verde".

Memoreaza 25 de inregistrari pentru temperatura corporala.
Afisaj LCD de mari dimensiuni si retroiluminare.
Masoara in C si F, cu functie de comutare intre cele doua.
Indicator de baterie descarcata. Indicatii pentru starea bateriei si intervalul de masura.

Functie de dezactivare a sunetului. Setarea pentru sonerie a dispozitivului este activata; puteti activa/dezactiva soneria din modul Mute (Dezactivarea sunetului).
Masurare instantanee. Prin folosirea tehnologiei noastre unice, utilizatorii pot obtine instantaneu si cu precizie temperatura corpului.

Conectare cu smartphone-ul:
1. Descarcati aplicatia gratuita PIC HEALTH STATION din magazinul Google Play sau AppStore.
2. Porniti aplicatia PIC HEALTH STATION pe smartphone. Bluetooth-ul se va activa automat.
3. Asigurati-va ca termometrul este pornit.
4. Cautati termometrul non-contact cu infrarosu, cu PIC HEALTH STATION si asociati termometrul cu dispozitivul.
5. In timpul asocierii, doar smartphone-ul conectat cu dispozitivul va rula aplicatia PIC HEALTH STATION. Daca intampinati probleme in timpul asocierii, verificati daca exista un alt smartphone pe care ruleaza PIC HEALTH STATION sau reporniti smartphone-ul.

Retineti ca termometrul transmite datele despre temperatura doar atunci cand este conectat cu smartphone-ul. Fiecare citire a temperaturii va fi transferata automat la dispozitivul mobil.

Termometrul Thermo Diary Ear este insotit de 2 baterii alcaline AAA de 1,5 V, 1 saculet pentru depozitare, certificat de garantie si manual de utilizare in limba romana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura