Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray aerosol curatat frana, Holts - 600ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2942 lei Lei
Brand
IMP-3256640018821
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aerosol curatat frana, Holts - 600ml Curata si degreseaza rapid franele si ambreiajul (indeparteaza praful de frana,reziduurile la garnituri, grasimile si depunerile uleioase).

Instructiuni de utilizare:
Dupa pulverizare a se lasa sa actioneze. Pentru indepartarea petelor dificile a se utiliza hartie absorbanta. A se evita pulverizarea pe cauciuc, vopsea, bachelita sau polistiren si piese fierbinti.
Nu contine dizolvant clorurat, acetona sau silicon.

Produs iritant pentru piele. Este foarte toxic pentru organismele acvatice, poate cauza efecte adverse pe durata lunga in mediu acvatic. Aburii pot cauza somnolenta si ameteala.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se feri de surse de aprindere. Fumatul este interzis. A nu se lasa la indemana copiilor.

A nu se inhala gaze/fum/aburi/pulverizator. A se evita contactul cu pielea. A se utiliza numai in spatii bine aerisite. A nu se goli in conducte de drenaj, acest material si continutul sau va fi aruncat la puncte de colectare speciale sau pentru materiale periculoase. Container presurizat, a se feri de raze de soare si a nu se expune la temperaturi de peste 50. A nu se perfora sau arde nici chiar dupa utilizare. A nu se pulveriza pe flacara deschisa sau orice material incandescent. A se utiliza conform instructiunilor de utilizare.

Orice utilizare neadecvata prin concentrarea sau inhalarea intentionata a continutului poate fi daunatoare sau chiar fatala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura