Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray aerosol curatat interior, Prevent - 300ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2329 lei Lei
Brand
IMP-5997074506000
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aerosol curatat interior, Prevent - 300ml

Recomandam produsul pentru curatarea interiorului masinii. Curata eficient suprafetele din sticla, material plastic, piele artificiala, cauciuc si metal. Prin utilizarea produsului puteti indeparta depunerile de praf, ulei, noroiul si grasimile, asigurand un miros placut de citrice.

Mod de utilizare:
Scuturati bine continutul flaconului! Pulverizati produsul in strat subtire si uniform de la o distanta de 15-20 cm pe suprafata ce urmeaza a se curata, apoi stergeti suprafata cu o laveta curata, moale si nescamosabila! La nevoie repetati procedura! In cazul suprafetelor din plastic, opentru a preveni aparitia unui aspect mat, utilizati produsul pentru ingrijirea tabloului de bord PREVENT si aerosolul cu silicon PREVENT!

Pericol
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Evitati sa inspirati spray-ul. A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 C/122 F. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura