Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.40
3 stars: Normal
5 pareri

Aditiv curatator injectoare diesel 200ml 59200en, STP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2542 lei
Brand
IMP-5020144800590
Pe stoc
Da
Descriere
Curatator injectoare diesel 200ml 59200en, STP
Ajuta la recastigarea puterii si acceleratiei.
Curata injectoarele infundate printr-o singura umplere de rezervor.

Curatator cu putere speciala, super concentrata, special creata pentru a indeparta depunerile din sistemul de injectie diesel, prin care se pierde puterea. Un singur tratament ajuta la desfundarea injectoarelor, dizolvand rapid depunerile in vederea imbunatatirii randamentului. Se poate utiliza in conditii de siguranta pentru convertori catalitici.

STP CURATATOR INJECTOR DIESEL utilizat in mod regulat ajuta la: recastigarea puterii si acceleratiei, indepartarea depunerilor tari, curatarea si conditionarea sistemului de combustibil, reducerea consumului emisiei prin exploatare.

INSTRUCTIUNI: Adaugati continutul integral direct in rezervorul diesel plin. O sticla de 200 ml este utilizata pentru tratarea a 40-50 litri de combustibil diesel. Pentru rezultate mai bune utilizati la fiecare 3000 mile / 5000 km.

Se poate uiliza in conditii de siguranta cu alti aditivi STP.

Poate provoca afectiuni ale plamanilor in caz de inghitire. Daunator pentru organisme acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung in mediul acvatic. Expunerea repetata poate cauza uscarea sau exfolierea pielii.

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inhala aburii. Evitati contactul cu pielea si ochii. Acest material si ambalajul acestuia va fi inlaturat in conditii de siguranta. In caz de inghitire, nu provocati vomitarea: cereti imediat sfatul medicului si aratati ambalajul sau eticheta.

Contine cherozina.

Descarca Fisa tehnica Curatator injectoare diesel 200ml 59200en, STP
Trimite mesaj
Din Gura in Gura