Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Costum de protectie pompieri, Nomex, cu membrana profilata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37128 lei Lei
Brand
ES-COSTUM-03
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Costum de protectie pompieri, Nomex, cu membrana profilata (1 bucata)

Fisa tehnica
Denumire: Costum de protectie pompieri, Nomex, cu membrana profilata
Cod: ES-CP15071

Standard:
- EN 469:2005
- EN 469:2005/A1:2006
- EN 469:2005/AC:2006

Descriere: Acest produs este realizat din material ignifug (care se aprinde si arde foarte greu sau de loc, intirziind sau impiedicind propagarea focului). Se compune din jacheta si pantaloni. Jacheta se incheie cu fermoar detasabil pana pe guler, cu fenta de acoperire cu inchidere suplimentara pe toata lungimea ei cu banda velcro. Jacheta are trei buzunare cu refileti, clape antiapa, doua pozitionate la partea inferioara si unul la partea superioara a pieptului stang si epoleti. Inchiderea clapelor si a epoletilor se face cu banda velcro. Manecile sunt drepte, cu clini pentru lejeritate, in terminatie se ajusteaza cu bride cu prindere cu banda velcro. Pantalonul are inchidere cu fermoar metalic si banda velcro, in talie are elastic pe partile laterale, la partea de sus bretele din elastic ajustabile cu catarame. Sunt drepti in terminatie cu bazoane exterioare la genunchi. Pantalonii sunt dublati in intregime. Pe maneci, piept, talie si pantaloni este aplicata cate un rand de banda gri reflectorizanta.

Materiale: stratul exterior este din tesatura meta si para aramidica cu fibre antistatice, strat intermediar termoizolant si impermeabil din membrana PU imperrespirabila cu suprafata profilata si strat interior captuseala din fibre ignifuge aramidice, fermoare metalice ignifuge, banda velcro ignifuga, banda reflectorizanta ignifuga.

Marimi: talii de la I la III cu grosimi de la 42 la 60

Culoare: bleumarin
Protectie: asigura protectia partii superioare si inferioare a corpului, gatului, bratelor si picioarelor pompierilor impotriva efectelor caldurii si focului, la contact cu flacara, caldura de convectie si de radiatie, impotriva penetrarii apei si a stropirii usoare cu solutii acide sau bazice de concentratie medie si solventi; semnalizarea prezentei utilizatorului in medii cu vizibilitate scazuta.

Domeniul de utilizare: imbracaminte de protectie purtata in operatiuni de stingere a incendiului si activitati asociate.

Nivele de performanta:
- Xf2 protectie impotriva caldurii de contact si de convectie (flacara) - nivel 2
- Xr2 protectie impotriva caldurii de radiatie -nivel 2
- Y2 rezistenta la presiune hidrostatica initiala -nivel 2
- Z2 rezistenta la vapori de apa - nivel 2
- indice de respingere a substantelor chimice lichide, hidroxid de sodiu 40%, acid clorhidric 36%, acid sulfuric 30%, o-xilen peste 80%
- in conformitate cu EN 533:1997 indice 3 de propagare a flacarii

Ambalare: 1 buc/sac polietilena
Se aduce pe comanda, in 10-12 zile lucratoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura